Klantenservice Kamagra24

Betaalmogelijkheden

Hoe werkt iDeal?

U kiest iDeal als betaalmethode. Vervolgens selecteert u uw bank (Postbank, ABN AMRO, Rabobank, Fortis, ING Bank, of SNS Bank). Hierna wordt u doorgeleid naar de site van uw bank, waar de betaalopdracht al voor u klaar staat. De bank vraag u om een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt dan direct van uw betaalrekening afgeschreven en Kamagra24.nl wordt geïnformeerd dat uw bestelling betaald is. Op het moment dat de betaling door ons is ontvangen, verzenden wij uw bestelling.

Verzenden en kosten

Kamagra24.nl staat bekend om zijn snelle en discrete levering, maar ook om de correcte wijze van verzending. Binnen Nederland rekenen wij 2,95 euro verzendkosten. Bestellingen boven de 100 euro worden gratis verzonden binnen Nederland. Alle bestellingen worden de volgende werkdag verstuurd.

Brievenbuspost

Indien u kiest voor verzending via de brievenbus, wordt uw bestelling in een stevige envelop met luchtkussens verzonden. Deze manier van verzenden kost 2,95 euro. Een tweede voordeel van deze verzendwijze is dat u niet thuis hoeft te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen.

Pakketpost

Bestellingen groter dan €100,- worden als pakket verzonden. Bestellingen boven de 100 euro worden gratis verzonden binnen Nederland. Ook voor deze bestellingen geldt dat wij de bestelling de volgende werkdag versturen.

Discreet

Uw bestelling wordt altijd in een blanco, neutrale envelop of pakket verzonden, met normale frankering. Op de envelop of het pakket staat alleen uw naam en adresgegevens vermeld. Er staan dus geen logo’s of stempels op het pakket waaruit af te leiden valt wat de inhoud van uw bestelling is.

Zendingen buiten Nederland

De kosten voor een verzending naar Belgie of Duitsland bedragen 7,95 euro.

Levertijd

Producten uit voorraad leverbaar worden de volgende werkdag verstuurd. De gemiddelde levertijd 2-5 werkdagen. Mocht de levertijd langer zijn dan 7 werkdagen dan vragen wij u contact met ons op te nemen. 

Klachten

Kamagra24.nl streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen. U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice (info @ kamagra24.nl ) Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. 

Ruilen en retouren

Retour procedure

U kunt NIET uw producten/bestelling retourneren.