Wij versturen naar NL & BE

Kamagra24.nl Scoort 4.8 / 5 Sterren Op Basis Van 627 Reviews

Vragen? Mail naar [email protected]

Verzendinformatie Kamagra24.nl

Verzenden en kosten

Kamagra24 staat bekend om zijn snelle en discrete levering, maar ook om de correcte wijze van verzending.  Bestellingen binnen Nederland komen met verzendkosten van 2,95 euro. 

Ontvang ik een track en trace code?

Nee, wij bieden geen track en trace informatie aan. Dit heeft te maken met de aard van het product. Heb je vragen over jouw bestelling? Neem dan contact met ons op.

Kleine bestelling Nederland

Indien u kiest voor verzending via de brievenbus, wordt uw bestelling in een stevige envelop met luchtkussens verzonden.

De kosten bedragen slechts 2,95 euro. Een tweede voordeel van deze verzendwijze is dat u niet thuis hoeft te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen.

De levertijden van Kamagra24.nl is gemiddeld 2-5 werkdagen.

Grote bestelling Nederland

Grote bestellingen worden ook standaard berekend met 2,95 verzendkosten. Ook voor deze bestellingen geldt dat wij de bestelling altijd de volgende werkdag gaan versturen.

De gemiddelde levertijd is 2-5 werkdagen.

Discreet

Uw bestelling wordt altijd in een blanco, neutrale envelop of pakket verzonden, met normale frankering. Op de envelop of het pakket staat alleen uw naam en adresgegevens vermeld.

Er staan dus geen logo’s of stempels op het pakket waaruit af te leiden valt wat de inhoud van uw bestelling is.

Zendingen buiten Nederland

Het is NIET mogelijk om een bestelling te doen als u in Belgie, Duitsland of een ander land woont. Kamagra24.nl verstuurd uitsluitend binnen Nederland.

Scroll to Top